ESPN abonnement bij CANAL+: De ultieme sportbeleving

Nu 7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
ESPN abonnement bij CANAL+: De ultieme sportbeleving

Raak nooit uitgekeken met een ESPN abonnement bij CANAL+

Met ESPN blijf je altijd op de hoogte van de spannendste sportmomenten. Geniet 24/7 van live-uitzendingen van de mooiste voetbalwedstrijden in Nederland, inclusief de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker. Voor de liefhebbers van vrouwenvoetbal, kijk je ook naar de Azerion Vrouwen Eredivisie. Daarnaast kun je genieten van indrukwekkende Amerikaanse sportevenementen zoals de superbowl, spannende tennistoernooien en fascinerende sportdocumentaires. Stream eenvoudig op je smart-tv of op elk ander apparaat. Met ESPN mis je geen enkel sportmoment!

ESPN Compleet
ESPN abonnement

Wat kun je kijken met een ESPN abonnement bij CANAL+?

Met een ESPN abonnement krijg je toegang tot de top van de sportwereld. Of het nu gaat om de Eredivisie, NBA, NFL, MLB of NHL, met ESPN kijk je het allemaal. Daarnaast biedt ESPN ook nog exclusieve content, zoals diepgaande analyses, boeiende sportdocumentaires en uitgebreide voor- en nabeschouwingen verspreid over 4 kanalen. Je krijgt toegang tot een ongeëvenaarde sportervaring!

De voordelen van ESPN binnen je pakket

Naast het brede scala aan sporten biedt ESPN ook veel flexibiliteit. Of je nu op vakantie bent in Europa, onderweg bent, of gewoon thuis - je kunt altijd je favoriete sport bekijken. Bovendien heb je geen tv-abonnement nodig, waardoor je direct kunt genieten van al je favoriete sportwedstrijden en programma’s zonder gedoe. Daarnaast is een abonnement bij CANAL+ maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast. Abonneer je nu en ervaar het gemak en de vrijheid van ESPN compleet!

ESPN Compleet
ESPN

Hoe voeg je een ESPN abonnement toe?

Naast dat je alle beste sportwedstrijden kunt bekijken met ESPN, kun je ook meer dan 75-tv zenders bekijken en de beste films en series bij CANAL+!. Alles wat je nodig hebt en meer zit standaard in ons abonnement, zonder extra kosten. 

Wat zijn de ESPN abonnement kosten bij CANAL+?

Kijk live al je favoriete sporten, zap door meer dan 75 tv-zenders en stream de beste films en series CANAL+ voor maar €14,95 per maand!   

ESPN Compleet

Heb je nog vragen?