KIJK LIVE PREMIER PADEL BIJ CANAL+

CANAL+, Live TV, Sport, Films en Series.

Nu 7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
Padel

PREMIER PADEL KIJK JE LIVE BIJ CANAL+

Padel is de snelst groeiende sport ter wereld. Dit jaar is er dan ook voor het eerst een wereldwijde professionele tour met 25 toernooien in 18 landen genaamd de Premier Padel Tour. Op CANAL+ Action volg je alle actie live voor slechts € 14,95 per maand. Met een abonnement op CANAL+ kijk je ook naar heel veel andere sporten en programma’s op meer dan 75 zenders en inclusief de 4 zenders van ESPN-Compleet. Gebruik de app op je smart-tv, telefoon, laptop of tablet om helemaal niets te missen.

premier padel
padel
PREMIER PADEL TOUR

De Premier Padel Tour loopt van februari tot en met december en bestaat uit vier Majors (vergelijkbaar met Grand Slams in tennis). Daarnaast zijn er nog 14 andere toernooien in twee verschillende categorieën, P1 en P2, en een seizoensfinale. De oprichting van Premier Padel is een belangrijke stap vooruit in de professionalisering van de sport. Iets waar fans van de sport lange tijd naar uit hebben gekeken.

Nu 7 dagen gratis
PREMIER PADEL OP CANAL+ ACTION

Met CANAL+ Action volg je de Premier Padel Tour live en geniet je van de beste padelwedstrijden ter wereld. Volg alle snelle rally’s en de geweldige acties van topspelers. Of je nu een doorgewinterde fan bent of net begint met het ontdekken van padel, CANAL+ Action brengt je dichter bij de actie. 

Tijdens de toernooien geniet je op vrijdag, zaterdag én zondag van live padel. Commentator Abe Kuijl verzorgt het livecommentaar bij de wedstrijden. 

CANAL+ Action is de plek voor 24/7 actie: met live sport en geweldige films en series. 

Nu 7 dagen gratis
padel

Premier Padel kijk je overal met de app

Met de CANAL+ App kijk je de Premier Padel Tour wanneer het jou uitkomt. Zo heb je op elk device toegang tot CANAL+ Action en kan je overal binnen de EU de mooiste acties bekijken. Maar je krijgt meer! Met de app krijg je ook alle Eredivisie live plus andere topsporten met ESPN Compleet, meer dan 75 tv-zenders en de beste films en series CANAL+ kost slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

Toernooischema Premier Padel

Er staan tot het eind van het jaar nog heel veel bloedstollende toernooien op het programma:

New Giza P2: van 21 oktober tot 27 oktober

Dubai P1: van 4 november tot 10 november

Koeweit-Stad P1: van 11 november tot 17 november

Mexico Major: van 25 november tot 1 december

Milaan P1: van 2 december tot 8 december

Tourfinale Barcelona: van 18 december tot 22 december

padel
Eredivisie

Volg live de titelstrijd in de Eredivisie

Mis geen seconde en kijk alle duels van de Nederlandse Eredivisie live met ESPN bij CANAL+. Beschikbaar op al je devices!

nba

Volg de top van het basketbal met de NBA

Kijk live naar de crème de la crème van het basketbal met de NBA.

Keuken Kampioen Divisie

Zinderende actie in de Keuken Kampioen Divisie

Vlog live de actie van de Keuken Kampioen Divisie met CANAL+.

Heb je nog vragen?